Welke Nieuwe Telefoon Ga Jij Kopen Dit Jaar? Als Je Op Zoek Bent Naar Een Nieuwe Telefoon Raden We Je Deze Zeker Aan!

Als je op zoek bent naar een gloednieuw vlaggenschip – a la de iPhone Xs of Samsung Galaxy S9 – is er één ding dat je zeker weet. Je krijgt zeker waar je voor betaalt. Ondanks dit feit, als je echt bedenkt hoeveel je krijgt voor je geld, is het duidelijk dat de apparaten de moeite waard zijn. Laten we de feiten eens bekijken, welke telefoon kun je dit jaar beter niet kopen, en welke modellen zijn wel uitermate geschikt?

Tegenwoordig Zijn Telefoons Echte Superkrachtige Machines Geworden

Soms is het gemakkelijk om de enorme hoeveelheid technologie te vergeten die is verpakt in de piepkleine smartphone. Maak geen fouten, deze apparaten zijn niet langer alleen maar telefoons. Ik noem ze dat bijna lachwekkend is.

Lang geleden zijn de dagen van de zwart-wit-scherm mobiele telefoon waarop we Snake gespeeld. Nee, de nieuwste vlaggenschepen hebben een reeks coole innovatieve technologie in zich. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het mini-supercomputers zijn die je in je zak kunt houden. Hier is een overzicht van enkele van de functies die ze hebben:

  • Pro-level camera
  • Goede navigatiesoftware
  • Muziek speler
  • 4K-camcorder
  • Spelconsole
  • Televisie
  • High-tech beveiliging

Futuristisch Ontwerp Van Alle Nieuwe Telefoons Van Dit Moment

Met al het bovenstaande in het achterhoofd, is het gemakkelijk om te zien dat – wanneer u investeert in een iPhone XS of een ander nieuw vlaggenschip – u een hele lading meer dan een telefoon krijgt. Elk van deze items werd ooit beschouwd als een premium gadget. Tegenwoordig nemen we echter het idee dat onze telefoon alles en meer kan doen.

Laten We Praten Over Geld! Telefoons Zijn Namelijk Behoorlijk Duur!

Klaar voor dat lastige gesprek? Als u alle gadgets optelt die de apparaten omvatten, zou elk u een beetje terugbrengen. Reis terug in de tijd naar bijvoorbeeld de jaren tachtig en een persoonlijke GPS (Sat-Nav) bestond niet eens. Sommige van de andere gadgets die de moderne smartphone heeft, zouden echter een fortuin hebben gekost. Maar hoe zit dat tegenwoordig en wat kosten telefoons eigenlijk?

  • Bijvoorbeeld, in 1982 had het Mattel Intellivision-videosysteem u £ 149,95 teruggebracht, meldt de Guardian. Dat klinkt misschien niet als veel, maar als je inflatie toevoegt, is dat het equivalent van ongeveer £ 466. Aan de andere kant kost een Speak and Spell-gadget een enorme £ 33,95; dat is £ 106 in moderne termen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van hoeveel gadgets in de voorbije jaren kosten.
  • Op basis van de prijzen van technologie uit 1982 zouden deze nieuwste iPhone-modellen ons bijvoorbeeld meer kunnen kosten in de regio van £ 100.000! Gelukkig zijn de prijzen, vanwege de beschikbaarheid van technologie, een klein beetje gedaald.

Telefoons Zijn Gadgets Geworden Die Eigenlijk Alles Kunnen En Het Geld Dik Waard Zijn!

Aangezien je tegenwoordig niet langer al deze individuele gadgets hoeft te kopen, is het logisch dat een smartphone iets duurder is. £ 999 betalen voor een vlaggenschipapparaat lijkt misschien een sprong voor sommigen van ons. Als je er echter rekening mee houdt dat je de beste technologie van onze tijd in de deal krijgt, is het een echt staaltje!