Wanneer de dood in zicht komt wil je je uitvaart goed geregeld hebben

 Wanneer een dood gebeurt, zoeken mensen naar antwoorden.

Je begrafeniscentrum zou de go-to resource kunnen zijn voor begeleiding. Zie je, door vragen te moeten die mannen stellen, heb je een grote kans om gerangschikt te worden op Google. Wanneer iemand sterft, moet ze een overlijdensbericht schrijven. Waarom levert u daar geen sjabloon voor? Als u uw tijd opneemt, kunt u uw zoekopdracht beginnen. En dat kost je niets. Zo kun je een Uitvaartpolis Online afsluiten tegen lage kosten afsluiten op het internet.

Soms kun je deze gidsen ‘gated content’ maken. Dit betekent dat iemand de volledige gids moet hebben om contactinformatie te kunnen verstrekken. Zo kunnen mensen bijvoorbeeld een goedkope begrafenis vergelijken.

Maak diverse advertentiepagina’s

Een echt goede plek is op je overlijdensadvertentiepagina. In onze ervaring is dat een erg populaire pagina en het gaat om het omgaan met de aandacht.

U kunt de blogcontent “herbestemmen” door pdf-documenten laten maken die begrafenisondernemers kunnen e-mailen van uitdelen aan gezinnen. Zoals je weet, zijn rouwende familieleden niet altijd op de hoogte wanneer er een overlijden plaatsvond, dus het aanbiedingsaanbod aan je families.

Veel websites hebben tegenwoordig een blog. Soms is het wat dat moet doen, het te activeren en beginnen met uw uitvaartstrategie voor thuismarketing.

Denk aan deze voorbeelden:

Voorbeelden van blogpost-onderwerpen voor uitvaartcentra
Hoe een herdenking te plannen
Hiervoor zou je templates en pdf-bestanden van bulletins van andere herdenkingsevenementen willen aanbieden. Dit geeft de nabestaanden iets om mee te beginnen en stelt verwachtingen.
Tips voor het kopen van een urn voor elk budget

Je kunt niet alle begraafplaatsen waarderen bij een uitvaart

Mensen zullen vaak investeren in allerlei soorten containers die bepaalde begraafplaatsen niet accepteren. Voordat consumenten geld verspillen, zou een blogbericht over tips om er een te kiezen of ervoor te zorgen dat consumenten de juiste vragen stellen bij het vragen op begraafplaatsen voordelig zijn. Vermeld dat sommige begraafplaatsen bijzonder zijn en regels bevatten voor het begraven van bepaalde objecten.
Hoe een grafsteen te kopen

U kunt vaak lokale grafstenen regelen voor een goedkope begrafenis

Het proces om lokaal een grafsteen te krijgen kan ook verwarrend zijn omdat er vaak meerdere leveranciers bij betrokken zijn. Stapsgewijze instructies over hoe het werkt in een downloadbare gids kunnen u helpen, zelfs nadat u die stappen persoonlijk hebt besproken. Het geeft ze iets om naar te verwijzen nadat ze zijn vertrokken.
Hoe een overlijdensbericht te schrijven

Voor deze zou je een aantal sjablonen aanbieden. Misschien heb je er drie. Eén voor traditioneel. Een beetje minder traditioneel en een die meer onthult. Er zijn veel voorbeelden online, maar iemand een downloadbaar Word-document geven, is handig voor mensen met verdriet.