Mijn ervaringen in een callcenter in Nederland

Eerst moet ik u zeggen dat ik weet alles over wat ze zeggen over wat er in call centers, mensen vergeten over hun echtgenoten en de verplichtingen als ze bekendheid en gezelligheid met mensen ontwikkelen nauwelijks uit hun tienerjaren met geen remmingen, en het vinden van alle soorten excuses om in compromitterende situaties terecht te komen. call centers hebben luie lounges waar mensen uiteindelijk niet slapen, ondanks het gebrek aan slaap. Bekijk direct het callcenter Eindhoven, je kunt daar informatie vinden via de wervingsite Vacature WeThinkBig

Veel callcenters werken op dezelfde manier

Mensen gewoon geklokt in op ongeveer 8 uur, kreeg door de sleur van het oproepen van genoeg mensen om ofwel het minimum aantal van de verkoop / enquĂȘtes ingevuld en hun quotum genoeg om hun banen en prikkels die ze zouden gewend om te blijven vullen, en gevierde eens in de zoveel tijd wanneer de doelen van het team of kantoor werden bereikt.

Anders dan dat, we beet op onze tanden tussen gesprekken te weten dat terwijl we in onze bevriezing ligboxen gezwoegd (alle call centers zijn hetzelfde – ze freakin ‘Vriezen’), de stad sliep goed.

Een school-achtige omgeving met een beroepsbevolking nauwelijks uit de puberteit, samen gebundeld in een werkplaats bijna face-to-face en schouder-aan-schouder, en de romantische vuurwerk die het gevolg zijn niet zo verrassend.

Voor late ‘s nachts werken om vroeg in de ochtend, de constante scheiding van familie, de stress van het moeten de resultaten met uw gesprekken in de vorm van de verkoop en de verzamelde gegevens en andere factoren te produceren, het loon dat je verdient eigenlijk schamele in vergelijking.

Je hebt veel concurrentie in de callcenter wereld

Als het call center niet produceert, zijn er waarschijnlijk 10 andere rivaliserende call centers in de rij op de rekening van hen te stelen, ze bieden allerlei prikkels voor u om uw resultaten drastisch te verbeteren. Ze maken met opzet de basis te betalen laag, maar maken de beschikbare liquide middelen en non-cash geschenken die in eerste instantie klinkt als gaven, maar die met de hoeveelheid werk en resultaten je produceert terecht hebben verdiend.