De Xbox release was het dit jaar echt zeker waard

De Xbox heeft een geweldige release gehad de afgelopen jaren

Drie jaar na de release van de originele Xbox One X, heeft Microsoft een bijgewerkte versie van de console uitgebracht, de Xbox One S, die nu het de facto Microsoft-systeem is geworden.

Hoewel we het jammer vinden om de originele Xbox One tegen de zonsondergang in te varen, is de Xbox One S kleiner, werkt stiller en maakt de overgang van HD naar Ultra HD, oftewel 4K.

Microsoft Xbox One S Sea of ‚Äč‚ÄčThieves bundel

Daartoe worden games opgeschaald naar de nieuwe, hogere resolutie (een proces dat er niet zo goed uitziet als de echte of ‘native’ 4K-prestaties op de Xbox One X), maar films maken graag het maximale uit de extra pixels, of u nu 4K Netflix streamt of een Ultra HD Blu-ray afspeelt.

Beyond 4K, de toevoeging van HDR is ook een geweldige toevoeging voor de console. Het is krachtiger dan het was toen het systeem drie jaar geleden uitkwam, en ruimer dankzij een grotere harde schijf van 2 TB die in veel van de speciale edities van de console te vinden is.

Een analyse zegt wat anders over de Xbox

Maar het analyseren van de opgevoerde console van Microsoft heeft ons een kans gegeven om opnieuw te evalueren hoe we het platform als geheel, het goede en het slechte zien.

Naar onze mening is de Xbox de gezondste die ooit is geweest. Het heeft een overvloed aan exclusieve first-party-acties toegevoegd, en de nieuwe interface heeft het platform nog toegankelijker gemaakt voor nieuwe gebruikers – zelfs als het nog steeds niet zo schoon of eenvoudig is als het op Sony’s PlayStation 4.

Er zijn veel details te zien bij de Xbox

Om elk detail van de console volledig te verwerken, hebben we veel tijd besteed aan het gieten van elke centimeter van de console zelf. Van de poreuze witte buitenkant tot het opnieuw geconfigureerde voorpaneel voelt de One S beter geconstrueerd en degelijk gebouwd dan zijn voorganger ooit was. Draai de console rond en je zult een HDMI 2.0a-poort vinden die HDCP 2.2 ondersteunt, wat 4K videostreaming en HDR in games en films mogelijk maakt – een kleine maar cruciale upgrade van zijn voorganger.